Най-обикновена лондончанка, работеща като чистачка, случайно стана модел на италианката

...
 Най-обикновена лондончанка, работеща като чистачка, случайно стана модел на италианката
Коментари Харесай

Чистачката, която стана модел на Гучи

 

Най-обикновена лондончанка, работеща като чистачка, инцидентно стана модел на италианката висша мода – Гучи, написа Metro.

През  2019 година шефът на стилната организация FOMO Models Роб Уилсън забелязал на улицата 24-годишната афроамериканка Клара Луиз.

„ Роб ме видя до момента в който отивах във фитнеса и напряко ме попита дали имам опит в стилния бизнес. Казах му „ не “, само че на въпроса „ Искаш ли да те науча да бъдеш модел “, незабавно се съгласих “, споделя някогашната прислужница.

Уилсън освен персонално се заел с образованието й, само че издействал да я снимат за стилното немско списание Picton. Малко по-късно получила още по-изненадващо предложение – да се снима в клип на Gucci.

„ Това е необикновен опит, който получих и той промени целия ми живот. Не съм си помисляла, че с моята осанка ще работя във фешън-индустрията “, споделя англичанката.

Тя твърди, че новата кариера не е трансформирала ценностната й система. Продължава да си мечтае да стане учителка и не се вижда като звезда. „ Аз съм си още елементарната госпожица от източните квартали на Лондон “, споделя Луиз, само че се обръща към всички млади девойки и им споделя: „ Не изпускайте опциите, които се появяват на пътя ви “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР